Alu Moda

Dobrodošli na spletni strani Alu Moda

Potrebujete pomoč?
Potrebujete pomoč?
Pokličite nas na;
041 601 246​

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Alu Moda, Slaviša Vuković S.P. Ižanska cesta 343, Ljubljana, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik). Splošni pogoji poslovanja spletne prodajalne alumoda shop so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna prodajalna luninsijaj.si deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda, ki se obdela glede na možnost dobave.

Ob naročilu Vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se Vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

Cene v spletni prodajalni

Vse navedene cene izdelkov so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec naročilo v spletni trgovini potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetje Alu Moda, Slaviša Vuković S.P . Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. V spletni prodajalni so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene z oznako zelo ugodno ter klub cene. Cene z oznako akcija so v spletni prodajalni primerno označene in veljajo za vse kupce.

Slike izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno odstopanje).

Teksti ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše opise in informacije se lahko obrnete na nas ali direktno na proizvajalca izdelka.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcij so navedeni ob sami akcijski ponudbi.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Po 43. č členu zakona o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da v petnajstih (15) dneh sporoči, da odstopi od nakupa, ne da bi mu bilo treba navesti razlog odstopa. Če je kupec blago že prejel in od nakupa odstopi, mora prejeto blago vrniti podjetju v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu od nakupa. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, nespremenjeno in v originalni embalaži.

O nameravanem vračilu blaga nas mora kupec pisno obvesti na kontaktni e-naslov info@luninsijaj.si ali na telefonsko številko 041 601 246

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa.

Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu. Garancijski rok za pnevmatike velja 12 mesecev. Za platišča barve KS, CS, CSS, TM, DS, SKM, SG, SCS, FG, FGM, SBM velja 5 let. Za platišča barve SGVP, SMVP, HGVP, FGVP, SLC pa 3 leta od datuma prodaje, če je izdelku priložen veljavni račun in pravilno izpolnjen garancijski list. Garancija za izdelke s stvarno napako je 24 mesecev. Proizvajalec zagotavlja vzdrževanje proizvoda in nadomestne dele še 36 mesecev po preteku garancijskega roka.

Garancija preneha veljati pri:

 • neupoštevanju navodil za uporabo,
 • popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,
 • malomarnem ravnanju z izdelkom,
 • poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

Varnost in pravica do zasebnosti

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne prodajalne, podjetje Alu Moda, Slaviša Vuković S.P uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Alu Moda, Slaviša Vuković S.P podatke, posredovane s strani kupcev, ne bo razkrivala tretjim osebam, temveč jih bo koristila le v namene lastne rabe, informiranje o ponudbi in novostih,.. Podatke strank hranimo trajno in jih uporabljamo v trajno rabo dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru “vdora” v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice.

Odveza odgovornosti

Alu Moda, Slaviša Vuković S.P. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja ter v spletni prodajalni. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da Alu Moda, Slaviša Vuković S.P. v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na naslov:

info@luninsijaj.si ali po klasični pošti Alu Moda, Slaviša Vuković S.P, Ižanska cesta 343, Ljubljana, 1000 Ljubljana

Telefon 041 601 246

PLAČILNE MOŽNOSTI

Prosimo, da sami izberete način plačila:

 • po predračunu
 • po povzetju
 • plačilo s kartico (Bremenitev denarja na kartici bo šele po poslanem naročilu. 24-mesečna garancija)
 • Na obroke LeanPay

POTEK NAKUPA V SPLETNI PRODAJALNI

Kako opraviti nakup v spletni prodajalni ?

Veseli smo, da ste se odločili za nakup v naši spletni prodajalni. V ta namen vam dajemo nekaj napotkov, da bo potek nakupa za vas enostavnejši.

 1. Podrobnosti – PODROBEN OPIS IZDELKA
 2. Odlaganje izdelka v nakupovalno košarico – DODAJ V KOŠARICO
 3. Košarica – MOŽNOST ZA SPREMEMBO KOLIČINE POSAMEZNEGA IZDELKA ALI ODSTRANITEV IZDELKA IZ KOŠARICE
 4. Izbor izdelkov ste zaključili – VNOS OSEBNIH PODATKOV KUPCA
 5. Potrdilo o nakupu.

 

1. IZBIRA IZDELKOV

Trenutno si ogledujete in izbirate izdelke na policah spletne prodajalne. Ko najdete zanimiv izdelek, ki bi ga morda želeli kupiti, kliknite na gumb Podrobnosti. S prikazom podrobnega opisa izdelka še niste umestili v nakupovalno košarico, temveč se prikaže le želen posamezen izdelek, ki ste si ga želeli natančneje ogledati, njegov opis, slika ter cena.

2. ODLAGANJE IZDELKOV V NAKUPOVALNO KOŠARICO

Izbrali ste izdelek in želite ga kupiti.

Pod ceno, ki vključuje 22% DDV, je gumb z napisom DODAJ V KOŠARICO. Kakor hitro kliknete na ta gumb, ste izdelek umestili v vašo nakupovalno košarico, kar lahko vidite, na strani ki se prikaže.

V kolikor želite nadaljevati z izbiro in nakupom drugih izdelkov, kliknite na gumb nadaljuj nakup. Ob ponovni odločitvi o nakupu naslednjega izdelka, ponovite zgoraj opisan postopek.

3. PREGLED KOŠARICE IN IZBRANIH IZDELKOV

V nakupovalno košarico ste odložili en ali več izbranih izdelkov. V kolikor si želite ogledati, katere izdelke natančno ste izbrali, kliknite na gumb Košarica/prikaži košarico. V primeru, da ste si glede katerega izmed izbranih izdelkov premislili, oz. se odločili, da ga ne želite kupili, kliknite na gumb X, ta gumb je pozicioniran na levi strani posamezne slike artikla. Tudi želeno količino posameznega artikla lahko poljubno spreminjate.

Izbrali ste izdelke, ki jih želite naročiti. V nakupovalni košarici so ob izdelkih zapisane cene posameznih izdelkov, vrednost poštnine ter skupna vrednost nakupa z DDV.

4. VNOS OSEBNIH PODATKOV KUPCA

V spodaj označena polja je potrebno navesti osebne podatke kupca izdelkov. Ko boste vnesli vse potrebne podatke kliknite ZAKLJUČI NAROČILO.

5. POTRDILO O NAKUPU

Po potrditvi naročila (s klikom na gumb Zaključi naročilo), se vam izpiše vaše naročilo z vašimi kontaktnimi podatki, podatki o izbranem artiklu, cena z 22% DDV, poštnina ter končni znesek plačila.

Dostava

Vse izdelke na zalogi odpremimo najkasneje v 24 urah po prejemu Vašega naročila. V nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Trajanja dostave 1-5 delovnih dni.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare